2103428972 6906866778 Κειριαδών 130, Πετράλωνα Αθήνα Αττική 11853 if07xmr@gmail.com

 

 

 
 
Ταπετσαρίες Επίπλων - Επιδιόρθωση - Αλλαγή - Κατασκευή Σαλονιών - Πολυθρόνες - Καναπέδες - Κρεβάτια - Στρώματα - Τραπεζαρίες | Αθήνα ΑττικήΣτο εργαστήρι επιδιόρθωσης επίπλων του Κυριάκου Αλεξάνδρου με έδρα στα Πετράλωνα, από το 1980 και μέχρι σήμερα, η τέχνη της επισκευής επίπλων και αλλαγής υφασμάτων τους, συναντά το μεράκι, την υψηλή ποιότητα, το εξαιρετικό αποτέλεσμα και τις ανταγωνιστικές τιμές, καθιερώνοντάς το ως ένα από τα κορυφαία σημεία αναφοράς για όσους αναζητούν την ποιότητα και την αρτιότητα στην επισκευή και αναπαλαίωση των επίπλων τους.

Με την ίδια αφοσίωση και προσοχή στη λεπτομέρεια, αναλαμβάνει την κατασκευή υψηλής ποιότητας επίπλων με άριστα υλικά και με προσήλωση στο τελικό φινίρισμα όπως πολυθρόνες, κρεβάτια, τραπεζαρίες καθώς και στρωμάτων με ειδικές διαστάσεις, που ανταποκρίνονται στις ανάγκες και τις προτιμήσεις κάθε πελάτη.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
 
 
 
     
  ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ
Η εξασφάλιση και η διατήρηση της εμπιστοσύνης των πελατών μας μέσω της στενής συνεργασίας μας και της υψηλής ποιότητας επισκευών και κατασκευών που παραδίνουμε!
 
     
 
 
   
     
  ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Από το 1980 εργαζόμαστε με μεράκι στο χώρο της επιδιόρθωσης και κατασκευής επίπλων, παραδίδοντας έπιπλα με υψηλή προστιθέμενη αξία!
 
     
   
     
  ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Μελετάμε με πολύ προσοχή κάθε έπιπλο, όσο απαιτητικό και αν είναι, εργαζόμενοι με μόνο σκοπό την εξασφάλιση με κάθε τρόπο της μοναδικότητάς του!
 
     
   
     
  ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ

Αναλαμβάνουμε οποιαδήποτε παραγγελία, από ιδιώτες κι επαγγελματίες, με απόλυτο σεβασμό στη τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων!
 
     
   
     
  ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Συνδυάζουμε αρμονικά τη παράδοση με το μεράκι και τη τεχνολογία με την τεχνογνωσία, παραδίνοντας έπιπλα υψηλών προδιαγραφών!
 
     
 
 
 
 
 
   
     
  Είπαν για εμάς:
 
     
 
Καταπληκτική δουλειά και άψογο αποτέλεσμα. Μου έκανε το παλιό μου σαλόνι σαν καινούργιο. Και όλα αυτά πολύ γρήγορα και σε πάρα πολύ καλή τιμή.
Joanna Charalabidou
 
    Άψογη δουλειά, πολύ καλές τιμές. Τον συνιστούμε!
Spyridoula Signorina
 
 
     
 
 
 
 
     
  Εμπιστευθείτε μας τ’ αγαπημένα σας έπιπλα και θα φροντίσουμε, με προσοχή κι ευαισθησία, να αναδείξουμε την αρχική τους ομορφιά με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!  
     
     
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ  
     
 
 
 
 
     
 
   44 χρόνια εμπειρίας
   Κατασκευές στα μέτρα σας
   Τιμές κατασκευαστή
   Ποιότητα κατασκευής
   Ποιοτικά υλικά
 
     
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας ή στείλτε μας μέσω Viber ή Email την φωτογραφία του επίπλου που σας ενδιαφέρει να επισκευάσετε και θα σας στείλουμε την εκτίμησή μας!

      
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ