2103428972 6906866778 Κειριαδών 130, Πετράλωνα Αθήνα Αττική 11853 if07xmr@gmail.com
hero image
 
     
 
Ταπετσαρίες Επίπλων - Επιδιόρθωση - Αλλαγή - Κατασκευή Σαλονιών - Πολυθρόνες - Καναπέδες - Κρεβάτια - Στρώματα - Τραπεζαρίες | Αθήνα Αττική


Η ιστορία του εργαστηρίου επιδιόρθωσης επίπλων του Κυριάκου Αλεξάνδρου ξεκινά το 1980 και συνεχίζει αδιαλείπτως μέχρι και σήμερα, διαγράφοντας μια πορεία που χαρακτηρίζεται από εξαιρετική επαγγελματική δεξιοτεχνία και αφοσίωση στην αρτιότητα, με αποτέλεσμα την αναγνώριση των εργασιών μας που οι πελάτες μας, στόμα με στόμα, διέδωσαν.
 
     
   
 
 
 
   
     
  ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ
ολοκληρωμένες λύσεις!
 
     
 
Η τέχνη μας συναντά τη μαστοριά μ’ έναν μοναδικό τρόπο, επισκευάζοντας και κατασκευάζοντας εξαιρετικής ποιότητας έπιπλα όπως πολυθρόνες, κρεβάτια, τραπεζαρίες αλλά και στρώματα με ειδικές διαστάσεις, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη λύση για κάθε ανάγκη κι επιθυμία των πελατών μας!
 
Έτσι, μετά από τόσα χρόνια συνεπούς παρουσίας, το εργαστήρι του Κυριάκου Αλεξάνδρου έχει κερδίσει τη φήμη του ως ένα από τα καλύτερα στην επισκευή αλλά και στην κατασκευή επίπλων, όχι μόνο στην ευρύτερη περιοχή των Πετραλώνων αλλά σε όλη την Αττική κι Ελλάδα κατόπιν συνεννόησης.
 
 
     
 
 
 
     
  ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ


Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι τα έπιπλα για πολλούς από εμάς δεν είναι απλά άψυχα αντικείμενα αλλά κομμάτι μνήμης και προσωπικής ιστορίας, ο Κυριάκος Αλεξάνδρου και η έμπειρη ομάδα του, αντιμετωπίζουν κάθε έργο με ευαισθησία κι επαγγελματισμό, αναλαμβάνοντας την αναπαλαίωση ακόμα και των πιο ευαίσθητων κομματιών, με υπευθυνότητα κι ευαισθησία, φέρνοντας τα πίσω στη ζωή με απαράμιλλη λάμψη και ομορφιά.

Εμπιστευθείτε μας τ’ αγαπημένα σας έπιπλα και θα φροντίσουμε, με προσοχή κι ευαισθησία, να αναδείξουμε την αρχική τους ομορφιά με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο!
 
     
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας
ή στείλτε μας μέσω Viber ή Email την φωτογραφία του επίπλου
που σας ενδιαφέρει να επισκευάσετε και θα σας στείλουμε την εκτίμησή μας!


      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ