2103428972 6906866778 Κειριαδών 130, Πετράλωνα Αθήνα Αττική 11853 if07xmr@gmail.com
hero image
 
 
     
 
Ταπετσαρίες Επίπλων - Επιδιόρθωση - Αλλαγή - Κατασκευή Σαλονιών - Πολυθρόνες - Καναπέδες - Κρεβάτια - Στρώματα - Τραπεζαρίες | Αθήνα Αττική


Στο εργαστήρι επιδιόρθωσης επίπλων του Κυριάκου Αλεξάνδρου με έδρα στα Πετράλωνα, από το 1980 και μέχρι σήμερα, σας προτρέπουμε πριν πετάξετε τα έπιπλά σας να θυμηθείτε ότι μπορούμε να τα επισκευάσουμε και να τα επαναφέρουμε στην αρχική τους κατάσταση, γρήγορα και οικονομικά, χαρίζοντάς τους ξανά τη ζωή που τους αξίζει.

Γιατί οι επισκευές επίπλων δεν είναι μόνο η οικονομικότερη λύση σε σύγκριση με την αγορά νέων, αλλά επιπλέον διατηρούν τη συναισθηματική αξία τους και παράλληλα είναι φιλικές προς το περιβάλλον, συμβάλλοντας στην προστασία του.
     
 
 
 
 
 
Σκελετός καναπέ από φουρνιστή οξυά Ρουμανίας
 
     
     
  ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ


Αναλαμβάνουμε την ανακατασκευή των σαλονιών σας και την αλλαγή της ταπετσαρίας τους διαθέτοντας μεγάλη γκάμα ποιοτικών υφασμάτων, σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και τύπων όπως αδιάβροχα, αλέκιαστα, τεχνόδερμα, δέρματα, με φυσικές ίνες κ.α.
 
     
 
Σε όλες τις εργασίες μας χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας, αποτέλεσμα δημιουργίας πολύχρονων συνεργασιών με τους καλύτερους και πιο αξιόπιστους προμηθευτές της αγοράς, εξασφαλίζοντας με αυτό το τρόπο εγγυημένα ποιοτικές εργασίες.
 
Η πολύχρονη εμπειρία, το μεράκι και η μαστοριά μας είναι τα στοιχεία εκείνα που μας εξασφαλίζουν τη προνομιακή θέση του να μπορούμε να εγγυηθούμε την ολοκλήρωση της οποιασδήποτε εργασίας μέσα στα πλαίσια του συμφωνηθέντος χρονοδιαγράμματος.
 
 
     
 
 
     
   
     
     
   
     
     
   
     
 
 
 
  Μπορούμε να εξυπηρετήσουμε ιδιώτες κι επαγγελματίες με την ίδια ευθύνη, προσοχή και μεράκι, αναλαμβάνοντας μ’ επιτυχία και τη κάλυψη επαγγελματικών χώρων όπως καφετέριες, ξενοδοχεία κ.α., εγγυώμενοι τη ποιότητα, την αισθητική, τη λειτουργικότητα και την αντοχή στο χρόνο των προϊόντων μας.

Ενδεικτικά μπορείτε να μας εμπιστευθείτε για:

 
     
 
 
 
 
Ταπετσαρίες επιπλώσεων
Μερική επισκευή σαλονιών
Ολική επισκευή σαλονιών
Αλλαγή υφασμάτων
Αλλαγή υλικού μαξιλαριών
Επισκευή πολυθρόνας
 
 
Επισκευή καναπέδων
Κατασκευή κρεβατιών
Κατασκευή στρωμάτων
Κατασκευή τραπεζαρίας
Κατασκευή κεφαλαριού κρεβατιών
Λουστράρισμα
 
 
 
 
  ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

 
 
 
 
  Ωστόσο, δεν περιοριζόμαστε μόνο στην επισκευή, αλλά με την ίδια αφοσίωση και προσοχή στη λεπτομέρεια, αναλαμβάνουμε τη κατασκευή υψηλής ποιότητας επίπλων, από πολυθρόνες μέχρι κρεβάτια και τραπεζαρίες, που ανταποκρίνονται στις επιθυμίες και τις προτιμήσεις σας, μιας και φτιάχνεται στα μέτρα του πελάτη.  
     
  Το εργαστήρι επιδιόρθωσης επίπλων του Κυριάκου Αλεξάνδρου με έδρα στα Πετράλωνα, διακρίνεται επίσης για την εξειδίκευσή του στην κατασκευή στρωμάτων με ειδικές διαστάσεις, φτιαγμένα με μεράκι και προσοχή στη λεπτομέρεια, εξασφαλίζοντας την πλήρη άνεση και την υποστήριξη για έναν αναζωογονητικό ύπνο.  
     
 
 
 
   
     
   
     
   
     
 
 
 
  Προτεραιότητά μας είναι η εξασφάλιση και η διατήρηση της εμπιστοσύνης σας, μέσω της υψηλής ποιότητας επισκευών και κατασκευών που παραδίνουμε καθώς και της άριστης εξυπηρέτησή σας μέσω της στενής συνεργασίας μας, διασφαλίζοντας έτσι ότι οι ανάγκες σας εκπληρώνονται απόλυτα.

Φροντίζουμε κάθε τι που παραδίνουμε να αποτελεί ένα αριστούργημα τέχνης και λειτουργικότητας!


 
     
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τις υπηρεσίες μας
ή στείλτε μας μέσω Viber ή Email την φωτογραφία του επίπλου
που σας ενδιαφέρει να επισκευάσετε και θα σας στείλουμε την εκτίμησή μας!


      ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ